Berlicum

Berlicum is een dorp in de provincie Noord Brabant, gelegen in de Meijerij nabij rivier de Aa. Berlicum is centraal gelegen, op slechts vijf kilometer van de Noord Brabantse hoofdstad ‘s-Hertogenbosch.


Wandelen

Vanuit onze Bed&Breakfast wandelt u zo het buitengebied van Berlicum in. Berlicum kent twee landgoederen waar het prettig wandelen is.

Te weten: Landgoed De Wamberg en Landgoed Seldensate.


Kamelenmelkerij Smits

Kamelenmelkerij Smits bevindt zich op loopafstand van De Kippenburgh.

U kunt een kijkje nemen op een van de kamelendagen.

Meer informatie: www.kamelenmelk.nl


Beeldentuin Interart, Heeswijk-Dinther

Interart Beeldentuin biedt de schoonheid van een tuin met beeldenkunst in een natuuromgeving, met prachtige sculpturen in een compositie waarin ieder kunstwerk volledig tot zijn recht kan komen. In een entourage waarin het historische kasteel Heeswijk en het wonderlijke natuurschoon naadloos op elkaar aansluiten, vindt u moderne beelden en kleinere sculpturen in de Beeldentuin en Oranjerie van Interart.

Een vrije wandeling door de tuin zal u in meerdere opzichten boeien.

Meer informatie: www.interart.nl
Kasteel Heeswijk

Enigszins verscholen in het bos ligt Kasteel Heeswijk. De voormalige waterburcht uit de 11e eeuw staat er na de meest recente restauratie karakteristiek en fraai bij. Het kasteel is open voor publiek. Tevens beschikt het kasteel over een Brasserie.

Meerinformatie: www.kasteelheeswijk.nl


Natuurtheater De Kersouwe

In de bossen van Heeswijk ligt nattuurtheater De Kersouwe.

Hier vinden van mei tot en met september uiteenlopende voorstellingen en concerten plaats. Allen in de openlucht, wat een voorstelling zeer speciaal maakt.

Meer informatie: www.kersouwe.nl


Hertogboeren

De Hertogboeren is een club enthousiaste agrariërs onder de rook van ’s-Hertogenbosch. Bij hen kunt u terecht voor een heerlijk verzorgd dagje uit. De activiteiten zijn geschikt voor jong en oud, teambuilding, families, vrienden en bedrijven. De ingrediënten kunt u zelf kiezen: combineer een rondleiding op een boerenbedrijf met een fietstocht, lunch, barbecue of sport en spel.

Meer informatie: www.hertogboeren.nl
Copyright© Bed and Breakfast Berlicum. All Rights Reserved. Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacybeleid