Recensies

B&B De Kippenburgh Braakven 1 - 5258 AG - Berlicum - (06) 23 99 30 34

Recensies

Wij zijn trots op de lovende kritieken die wij van onze gasten krijgen. B&B De Kippenburgh wordt dan ook gemiddeld met een 9,3 beoordeeld!

Enkele recensies van gasten treft u op deze pagina.

 

"Vriendelijk en gastvrij beheerders echtpaar geeft je een echt "thuis" gevoel Mooie complete en zeer netjes onderhouden accomodatie. Een rustige lokatie die mooi centraal ligt voor fiets en wandeltochten. Ook kort bij Den Bosch waar je je wel een paar dagen kunt vermaken als je meer van stedenrips houdt. En zeker niet te vergeten het fantastische ontbijt!"

 

"Alles aanwezig en de prijs is prima. Voor herhaling vatbaar, ontbijt was ook super.

Geen verbeterpunten nodig. Zo is het PRIMA!"

 

"We vonden het in één woord geweldig. Rustige loctie en toch overal dicht bij om te bekijken en te doen. Prachtig appartement, fijn ontvangst, fantastische douche en een geweldig ontbijt! We hebben het er hartstikke naar onze zin gehad! We komen zeker nog een keer terug."

 

"Het verblijf hier is van het begin tot het eind fantastisch geweest. Gezellige ontvangst, prachtige kamers, een héérlijk ontbijt! Omdat we ook een 50 jarige verjaardag vierden moest er het een en ander geregeld worden. Wat we ook vroegen, niets was te veel en er was ook direct medewerking bij een dieet wens vwb het ontbijt. Kortom zeker een aanrader!"

 

"Vriendelijke ontvangst, mooie bloemen in de kamer, geweldig ontbijt, uitzicht op een schitterende tuin. Ik kom graag nog eens terug."

 

 

Klik hier voor meer recensies.

Copyright© Bed and Breakfast Berlicum. All Rights Reserved. Disclaimer - Algemene voorwaarden - Privacybeleid